Järvenpään Opiston kudontatila lopetetaan

Järvenpään kaupungin taloudellisista säästöistä johtuen, Vihtakadun kudontatilasta joudutaan luopumaan, ja näin ollen Järvenpään Opiston kudonnan kursseja ei kevään 2024 jälkeen voida järjestää. Käsityön taiteen perusopetuksen opintosuunnitelmassa kudonta korvataan muilla perinteisillä käsityötekniikoilla.

Kutomista rakastavat järvenpääläiset voivat kuitenkin löytää mahdollisuuden kutomiseen lähialueilla esimerkiksi Keravan ja Hyvinkään Opistoilla (joissa opettajana Järvenpäästä tuttu Hanna-Kaisa), Sipoon Opistolla tai Vantaan Aikuisopistolla. Järvenpäässä Seppälän talossa on myös kahdet kangaspuut, joihin voi ohjaajan avustuksella suunnitella loimet ja kutoa. Lisätietoa: https://www.hyvakasvaajarvenpaassa.fi/yhteystiedot.html

Ennen Vihtakadun kudontatilan tyhjennystä, järjestämme 3.5.2024 klo.14-18. kaikille avoimet Kutomon lopetuskahvit ja materiaalimyyjäiset, jossa paikalla Hanna-Kaisa ja Aino. Myymme hyvään hintaan pois kuteita ja loimilankoja. Otathan mukaan käteistä rahaa, emme voi ottaa vastaan korttimaksuja. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja kudonnasta tai lopetuskahveista voit kysellä Ainolta 040 315 2767 tai Hanna-Kaisalta 040 315 2271

Jaa juttu:
Footer is loading...