Kädentaitojen kevätnäyttely 6.5.-31.5.2022

Tervetuloa Järvenpään Opiston kädentaitojen kevätnäyttelyyn 6.5.-31.5.2022 sekä näyttelyn lopettajaisiin ja ryijykilpailun voittajien julkistamistilaisuuteen 31.5.2022 klo 17!

Järvenpään Opiston kädentaitojen näyttelyssä on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä eri kursseilta. Mukana on neulontaa, ompelua, makrameeta ja muita tekstiilityön tekniikoita, puuta, puukkoja ja huonekaluja sekä koruja, pajua ja muita erikoistekniikoita. Näyttelyssä pääset tutustumaan monipuoliseen kädentaitojen kirjoon, moniin materiaaleihin ja tekniikoihin sekä tekstiilitaiteeseen.

Näyttelyssä on esillä Järvenpään ryijykilpailun 2022 työt, joista myös yleisö voi äänestää suosikkiaan. Kilpailun voittaja valitaan ja julkistetaan näyttelyn lopussa 31.5.2022 klo 17. Tervetuloa näyttelyn lopettajaisiin ja ryijykilpailun voittajien julkistamistilaisuuteen!

Järvenpää-talon (Hallintokatu 4) ala-aulassa sijaitsevan Galleria Järnätin näyttelyihin on vapaa pääsy Järvenpää-talon aukioloaikoina: maanantaista perjantaihin klo 8-21 ja viikonloppuisin talossa olevien tapahtumien aikana. Tarkemmat aukioloaikatiedot ja mahdolliset poikkeukset Järvenpää-talon sivuilta.

Kädentaitojen kevätnäyttelyn 2022 mainosjuliste
Jaa juttu:
Footer is loading...