Järvenpään Opiston kevätnäyttelyt

Tervetuloa tutustumaan opiston opiskelijoiden taidonnäytteisiin kahdessa eri näyttelyssä!

Järvenpään Kuvataidekoulun ja Opiston taidekurssien yhteinen näyttely on esillä Järvenpää-talon galleria Järnätissä 5.-23.4.

Matkalla -niminen näyttely kertoo taiteen harrastamisen ilosta läpi elämän. Näyttelyssä on esillä sekä Järvenpään Kuvataidekoulun lasten ja nuorten tekemiä että Järvenpään Opiston taidekursseilla tehtyjä teoksia.

Kuvataidekoulun voi aloittaa jo 4-vuotiaana ja Opiston taidekursseilla ei ole yläikärajaa – meillä voi harrastaa taidetta läpi elämän. Teoksia katsomalla voit tutkia, mitkä asiat pysyvät samoina ja mikä kuvallisessa ilmaisussa muuttuu ikävuosien kertyessä. Esillä on runsain määrin mm. piirroksia, maalauksia, taidegrafiikkaa, veistoksia, keramiikkaa ja maalattua posliinia.

Näyttely on avoinna ma-pe klo 8-21 ja viikonloppuisin Järvenpää-talon tapahtumien mukaan. Järvenpää-talo sijaitsee osoitteessa Hallintokatu 4.

Järvenpään Opiston käsityön taiteen perusopetuksen loppunäyttely on esillä Järvenpään Prisman Rantagalleriassa 3.-29.5.

Matka – lopputöitä ja taidonnäytteitä matkamme varrelta -nimisessä näyttelyssä on esillä sekä lopputyökurssilla valmistuneita käsitöitä että neljän vuoden opintojen aikana tehtyjä opiskelijoiden suosikkiteoksia.

Käsityön taiteen perusopetukseen voi osallistua kuka tahansa käsitöistä tai tekstiilitaiteesta kiinnostunut henkilö. Opintoihin kuuluu muun muassa vaateompelua, kudontaa, kankaankuviointia, lankatekniikoita ja kovien materiaalien työstöä.

Tänä keväänä valmistuva ryhmä on pitänyt pintansa ja kannustanut toinen toisiaan läpi koronan aiheuttamien etäkurssien. Näyttelyssä olevat käsityöt kuvastavat yhteistä matkaa ja yhdessä opittuja taitoja.

Näyttely on avoinna ma-su klo 06-00, Prismakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Prismakeskus sijaitsee osoitteessa Rantakatu 5, ja Rantagalleria on Rantakadun puoleisen sisäänkäynnin käytävän varrella.

Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn!

Jaa juttu:
Footer is loading...