Teknisen työn opetustilojen vesivahinko Kartanon koululla – muutoksia Opiston kurssijärjestelyihin

Kartanon koulun teknisen työn opetustiloissa (erillinen rakennus) on tapahtunut mittava vesivahinko 16.–17.7.2023 välisenä aikana. Lämpimän käyttövesiputken halkeamisesta aiheutunut vuoto on kastellut tilojen rakenteita. Myös tilojen koneet ja laitteet ovat kärsineet niin veden kuin kosteuden aiheuttamia vahinkoja. Vahingon laajuudesta johtuen tiloja ei pystytä ottamaan käyttöön syyslukukauden kurssien alkaessa, sillä tilojen ja laitteiden turvallisuus on kaiken toiminnan lähtökohtana.

Järvenpään Opisto järjestää Kartanon koulun tiloissa muun muassa puu- ja metallityökursseja sekä entisöinti-, korunvalmistus- ja keramiikkakursseja. Kursseille pyritään löytämään korvaavat tilat mahdollisimman pian, mutta vesivahingon aiheuttamat muutokset saattavat viivästyttää joidenkin kurssien alkua. Opisto tiedottaa opiskelijoita muutoksista kurssikohtaisesti tekstiviesteillä ja sähköposteilla. Niille kursseille, jotka oli suunniteltu pidettäväksi Kartanon koululla, voi ilmoittautua normaalisti.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 8.8. klo 11.00. Kursseja ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, vaan kursseista lähetetään lasku kurssin alkamisen jälkeen. Kurssihinta määräytyy kurssin pituuden mukaan, joten opinto-oppaassa ja ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoitetut kurssien kestot ja hinnat voivat muuttua.

Lisätietoja saa tarvittaessa Opiston henkilökunnalta:

Puu- ja metallityökurssit sekä entisöinti- ja korunvalmistuskurssit: suunnittelijaopettaja Aino Riiho p. 040 315 2767
Puukuvanveisto- ja keramiikkakurssit: suunnittelijaopettaja Elina Ollikainen, p. 0403152949
Muut tiedustelut: vt. rehtori Jonna Käsmä, p. 0403152283

Jaa juttu:
Footer is loading...