Järvenpään Opiston vuoden tuntiopettaja on Sari Sulavuori

Järvenpään Opistossa valitaan vuosittain ansioitunut tuntiopettaja, ja vuonna 2023 valinta kohdistui pitkäaikaiseen liikunnan tuntiopettajaamme Sari Sulavuoreen. Valinnassa kriteereinä ovat opettajan vahva sitoutuminen opiston toimintaan ja sen kehittämiseen, innokas asenne opettamiseen ja osallistujilta saatu positiivinen kurssipalaute. Ote yhdestä palautteesta: “Ei pelkästään se miten rautainen ammattilainen Sari on ohjelmien ja musiikkiensa kanssa, vaan myös se tunnelma, jonka hän osaa luoda ryhmään. Upea ohjaaja!”

Sari on ohjannut ryhmäliikuntaa  opistolla jo pitkästi toistakymmentä vuotta. Hänen ammattitaitonsa on mahdollistanut kurssien pitämisen laajalla skaalalla, vesiliikunta- ja kuntosaliohjauksesta lukuisiin salitunteihin erilaisten välineiden ja oman kehon avulla. Sari mielellään pitää kursseja niin, että opistolla on ollut joulunaikaan ja kesälläkin liikuntatarjontaa niille, jotka eivät taukoa toiminnasta kaipaa.

Sari on intohimoinen liikuttaja, joka aktiivisesti huolehtii mahdollisimman monien asiakkaiden saamisesta mukaan toimintaan ja heille reippaan liikunnan pitämisestä “tiukalla” asenteella ja lämpimällä kannustuksella. Hän huolehtii myös, että toiminnan puitteet ja välineistö mahdollistavat niin ainealueen opettajille kuin opiskelijoille keskittymisen olennaiseen, eli liikunnan iloon. Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa myötä Sari on korvaamaton apu ainealueen koulutussuunnittelijalle ja tuoreemmille opettajillemme.

Kyselimme Sarilta hieman menneistä ja tulevista:
– Miten päädyit Järvenpään Opistolle opettajaksi? “Muutin Helsingistä Järvenpäähän ja olin ohjannut tunteja Vantaan Opistolla niin tuntui, että miksikäs ei ohjata Järvenpäässäkin.”
– Mikä on parasta opettamisessa/ohjaamisessa? “Se on ihmisläheistä ja sosiaalista kanssakäymistä, joka tuottaa uusia tuttavuuksia ja iloista hyvän mielen liikuntaa ja yhteisöllisyyttä. Osallistujilta saatu suora palaute pitää nöyränä ja jaksaa innostaa.”
– Mitä Järvenpään Opisto merkitsee sinulle? “Pitkäaikainen luotettava työnantaja”
– Terveisesi opistolaisille: “Liikutaan yhdessä ilolla ja nauttien.” Onnea Sari! Iso kiitos panoksestasi opiston toimintaan ja kurssilaisten liikuttamiseen vuosien varrella ja toivoaksemme edelleen pitkälle tulevaisuuteen!

Jaa juttu:
Footer is loading...