Kaikukortti

Kaikukortti-logo

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä tai osallistua harrastustoimintaan kansalaisopistossa.

Kaikukortilla voit ilmoittautua yhdelle opiston kurssille/lukukausi. Kaikukortilla osallistuminen on maksutonta.

Kaikukorttilaisten määrä on rajattu 1 per kurssi.

Kaikukortin ulkopuolelle on rajattu taiteen perusopetus, merenkulun kurssit, avoin kudonta ja työturvallisuuskortti- sekä hygieniapassikoulutukset. Kurssit, joihin sisältyy erillinen materiaalimaksu eivät kuulu Kaikukorttiin, paitsi jos osallistuja itse maksaa materiaalimaksun.

Voit ilmoittautua kurssille tavalliseen tapaan. Sinun tulee osoittaa Kaikukortin QR-koodi ja kortin numero tulemalla paikan päälle Järvenpää-infoon tai lähettämällä kuva kortista sähköpostilla info@jarvenpaa.fi

Voit osallistua myös vanhempi/isovanhempi-lapsi -kurssille alle 18-vuotiaan lapsen tai lapsenlapsen kanssa.

Kaikukorttia jakavat omille asiakkailleen Järvenpäässä eri toimijat. Ajankohtaiset tiedot toimijoista löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoa Kaikukortista Järvenpään kaupungin verkkosivuilla

Pyydä oma Kaikukorttisi sen sosiaali- ja terveysalan tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen alan toimijan tai järjestön henkilökunnalta, jossa olet asiakkaana. Sinun ei tarvitse todistaa tulojasi kortin saamiseksi.

Jaa juttu: