Liikuntakurssin kokeilukerta ja vesiliikunnan vuokrapaikat

Opiskelijoita liikuntakurssilla

Oletko kiinnostunut liikuntaryhmistä, mutta et voi tai halua heti sitoutua yhteen kellonaikaan tai ryhmään koko kaudeksi? Järvenpään Opiston ja Liikuntapalveluiden liikuntakurssin kokeilukerta -kortit sekä vesiliikunnan vuokrapaikat voivat olla ratkaisu sinulle.

Liikuntakurssin kokeilukerta

Kortti käy kaikkiin Järvenpään Opiston ja Liikuntapalveluiden liikuntakurssien kausiryhmiin. Yhdellä kortilla yksi henkilö voi osallistua yhdelle kausiryhmän tunnille tunnin kestosta riippumatta. Jos kyseessä on perheliikuntakurssi, kortti kattaa yhden lapsen ja aikuisen. Kortilla ei voi osallistua verkkokurssille, lyhytkurssille tai workshoppiin eikä vauvauintiin tai vesipeuhuun. Tutustu kortin käyttöön tarkemmin liitteestä:

Liikuntakurssin kokeilukerta -kortin hinta on 10 € / kpl. Kortteja voi ostaa uimahallista (Seutulantie 17) ja Järvenpää-infosta (Sibeliuksenkatu 8, 3.krs). Kokeilukerta-kortit tulevat myyntiin elokuussa 2024. Kokeilukerta-kortin käyttöönoton myötä aiemmin käytössä ollut Liikuntapassi-tuote lopetetaan. Jo hankitut liikuntapassit voi käyttää loppuun mihin vain enintään 60 min kestäviin ryhmiin.

Vesiliikunnan vuokrapaikat

Vesiliikunnan vuokrapaikkalippuja voi hankkia yksittäin tai 5 osallistumiskerran lippuvihkona, ja lippuja voi käyttää alla olevan viikkokalenterin tunneilla ilman ennakkoilmoittautumista. Kursseille koko kaudeksi ilmoittautuneet osallistujat ovat etusijalla, mutta altaaseen mahtuu yksittäisille kerroille yleensä hyvin mukaan.

Vesiliikunnan vuokrapaikan kertalipun hinta on 6,50 € ja viiden kerran lippuvihkon 27,00 €. Lisäksi osallistuminen vaatii aina uimahallin sisäänpääsymaksun maksamisen.
Vesiliikunnan vuokrapaikkalippuja voi ostaa uimahallin palvelupisteeltä (Seutulantie 17).

Jaa juttu: