Liikuntapassi ja vesiliikunnan vuokrapaikat

Opiskelijoita liikuntakurssilla

Oletko kiinnostunut liikuntaryhmistä, mutta et voi tai halua sitoutua yhteen kellonaikaan tai ryhmään koko kaudeksi? Järvenpään Opiston ja Liikuntapalveluiden liikuntapassi sekä vesiliikunnan vuokrapaikat voivat olla ratkaisu sinulle.

Liikuntapassi

Liikuntapassi sisältää 5 osallistumiskertaa, jotka voi käyttää alla olevan lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ilman ennakkoilmoittautumista. Kursseille koko kaudeksi ilmoittautuneet osallistujat ovat etusijalla, mutta ryhmiin mahtuu yksittäisille kerroille yleensä hyvin mukaan.

Liikuntapassin hinta on 22,10 € / 5 kertaa.
Liikuntapasseja voi ostaa asiakaspalvelustamme Järvenpää-infosta (Sibeliuksenkatu 8, 3. krs.).

Vesiliikunnan vuokrapaikat

Vesiliikunnan vuokrapaikkalippuja voi hankkia yksittäin tai 5 osallistumiskerran lippuvihkona, ja lippuja voi käyttää alla olevan lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ilman ennakkoilmoittautumista. Kursseille koko kaudeksi ilmoittautuneet osallistujat ovat etusijalla, mutta altaaseen mahtuu yksittäisille kerroille yleensä hyvin mukaan.

Vesiliikunnan vuokrapaikan kertalipun hinta on 6,50€ ja viiden kerran lippuvihkon 27,00€. Lisäksi osallistuminen vaatii aina uimahallin sisäänpääsymaksun maksamisen.
Vesiliikunnan vuokrapaikkalippuja voi ostaa uimahallin palvelupisteeltä (Seutulantie 17).

Vesiliikunnan vuokrapaikkojen lukujärjestys 2023-2024

Jaa juttu: