Kaikukortti

Kaikukortti-logo

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä tai osallistua harrastustoimintaan kansalaisopistossa.

Kaikukortilla voit ilmoittautua yhdelle opiston kurssille/lukukausi. Kaikukortilla osallistuminen on maksutonta.

Kaikukorttilaisten määrä on rajattu 1 per kurssi. Mutta jos kurssilla on tilaa, useampikin kaikukorttilainen voi tulla mukaan.

Kaikukortin ulkopuolelle on rajattu avoin yliopisto-opetus, taiteen perusopetus, merenkulun kurssit, avoin kudonta, työturvallisuuskortti- ja hygieniapassikoulutukset ja tietotekniikan ajokortit (Tieke-tutkinnot). Kurssit, joihin sisältyy erillinen materiaalimaksu eivät kuulu Kaikukorttiin, paitsi jos osallistuja itse maksaa materiaalimaksun.

Voit ilmoittautua kurssille tavalliseen tapaan etukäteen. Kaikukortin numero on ilmoitettava opiston asiakaspalveluun ennen kurssin alkamista joko sähköpostilla info@jarvenpaa.fi tai p. 040 315 2880.

Voit osallistua myös vanhempi/isovanhempi-lapsi -kurssille alle 16-vuotiaan lapsen tai lapsenlapsen kanssa.

Kaikukorttia jakavat omille asiakkailleen Järvenpäässä seuraavat sosiaali- ja terveysalan toimijat:

Pyydä oma Kaikukorttisi sen sosiaali- ja terveysalan toimijan henkilökunnalta, jossa olet asiakkaana. Sinun ei tarvitse todistaa tulojasi kortin saamiseksi.

Lisätietoa Kaikukortista Järvenpään kaupungin verkkosivuilla

Jaa juttu: