Ilmoittaudu

Opiston kursseille voi ilmoittautua kolmella vaihtoehtoisella tavalla:

1) Netissä ilmoittautumisohjelmassa

2) Puhelimitse Järvenpää-infossa sen aukioloaikoina (ma–ke klo 9–15, to 9–17 ja pe 9–13): puh. 040 315 2880.

3) Paikan päällä Järvenpää-infossa sen aukioloaikoina, Sibeliuksenkatu 8, 3. krs. Voit myös maksaa kurssin Järvenpää-infossa.

Ilmoittautuessa kysytään nimi, henkilötunnus, osoite, puhelin, sähköposti, koulutustausta ja työllisyystilanne. Varmistathan, että annat toimivan puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen ilmoittautuessa kysytään myös huoltajan tiedot.

Tietosuoja Järvenpään Opistossa

Kurssi-ilmoittautuminen tallentuu järjestelmään, vaikka et maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi alkaa, vaikka laskua ei olisi ehditty lähettää ennen kurssin alkua.

Saitko maksulinkin sähköpostiisi? Toimi näin!

Ilmoittautuneille ei pääsääntöisesti lähetetä kutsua ennen kurssin alkua.

Jos haluat maksaa liikunta- tai kulttuurisetelillä (Smartum, ePassi, Edenred tms.), odota että saat laskun ja käy sen jälkeen asiakaspalvelussamme Järvenpää-infossa.

Varaa paikkasi ajoissa! Jos kurssille ei ole noin viikkoa ennen sen alkua ilmoittautunut tarpeeksi opiskelijoita, se perutaan.

Mikäli kurssipaikat ovat ehtineet täyttyä, ilmoittaudu jonoon. Jonot elävät kauden aikana ja paikkoja vapautuu jonossa oleville.

Ilmoittautumiset ovat sitovia (ks. maksu- ja peruutusehdot). Kursseille ei lähetetä erillistä kutsua. Opistosta otetaan pääsääntöisesti yhteyttä vain, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut peruutuspaikan.

Jaa juttu: